Din respect pentru pacienții noștri și pentru un act medical de înaltă calitate, ne preocupăm în permanență de înnoirea aparaturii din dotare dar și de achiziționarea celor mai noi apariții ăn domeniul aparaturii de fizioterapie.
În acest sens în cursul anului 2013 s-au achiziționat un număr de 7 noi aparate: un aparat de laser terapie BTL, un aparat magnetoterapie BTL, a doua baie galvanică, cuptor pentru încălzire comprese nămol, a doua lampă de fototermoterapie, 2 aparate terapie unde scurte BTL.
În anul 2015 a fost achiziționat un nou aparat de drenaj limfatic iar datorită creșterii adresabilității au mai fost achiziționate încă un aparat de laserterapie BTL și unul pentru magnetoterapie tot BTL.
În 2016 au fost achiziționate încă 2 combine de fizioterapie BTL, un aparat de laser terapie BTL cu sondă “duș” și încă un aparat de magnetoterapie BTL.
În 2017 s-a achiziționat al 5-lea aparat laserterapie BTL și un aparat de terapie vacuum BTL.
Ca urmare deținem la ora actuală 5 posturi de lucru de fizioterapie a câte 2 paturi de tratament iar fiecare post de lucru este dotat cu pachetul complet de aparatură pentru fizioterapie (electroterapie, ultrasonoterapie, laserterapie, magnetoterapie), 2 posturi de tratament unde scurte, 2 posturi de tratament prin masaj, 2 posturi de tratament kinetoterapie.
Serviciile medicale spitaliceşti se acordă gratuit asiguraţilor pe baza recomandării de internare (Bilet de trimitere) din partea medicului de familie sau a medicului de specialitate din unităţi sanitare ambulatorii, aflate în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate.
Spitalizarea de zi este o alternativă la internarea continua atunci când este nevoie de monitorizarea unei afecțiuni cronice sau de investigații pentru diagnosticarea unei afecțiuni care nu pot fi efectuate în ambulatoriu dar și în unele tratamente care necesită supravegherea medicului(terapie biologică).
Aceasta se poate repeta de mai multe ori în interval de câteva zile sau poate avea cadențe periodice și, în principiu, este programabilă.
Internarea este exclusiv diurnă și programul de internare în spitalizare de zi acoperă maxim 12 ore/zi, în intervalul 8:00 - 20:00.
Pentru acordarea/prelungirea concediului medical, în afară de cele de mai sus, bolnavii trebuie să aducă obligatoriu şi următoarele:
Serviciile acoperite prin contractul cu C.A.S. – spitalizare de zi sunt disponibile tuturor pacienților asigurați.
Acordarea serviciilor medicale de specialitate se face fără discriminări legate de rasă, sex, vârstă, apartenenţă etnică, condiţii sociale etc.
Criteriile de prioritizare a pacienților este lista de așteptare/programare în ordinea cronologică a adresării acestora la Recepția clinicii, a programării telefonice sau pe site-ul clinicii.
Pentru programări telefonice, vă rugăm, apelați de luni până vineri între orele 8 - 20 următorul număr de telefon:
Fix: 0231/580034
Mobil: 0787/525996
Vă rugăm să ne contactați telefonic la numerele de mai sus dar și pe e-mail: office@rk-med.ro, dacă doriți să plasați propuneri de colaborare, dar și pentru reclamații, sugestii sau sesizări.